10. november 2013 19:01
by Antoinette
0 Reacties
Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,
What I like about cooking and baking is to discover, to test a dish. Especially when they are ingredients you don't eat daily.
So I didn't eat spinach for quite a while. I didn't like it and I only ate it as a child if my mother covered it with a thick layer of yoghurt. Slowly I start eating spinach again and to like it.
This vegetarian snack is fun to make and nice to eat. So dip them in the tzatziki!
Read the recipe or make Indian pizza with mushrooms and eggplant.
Enjoy of LA COMIDA Deliciosa
Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,
Qué me gusta cocinar y cocer es descubrir, testar de un plato. Especialmente como son ingredientes que no comes diario.
Así no he comido las espinacas mucho tiempo. No me gustan y comí sólo cuando era niño si mi madre las cubrió con un baño ancho de yogur. Poco a poco empiezo a comer espinacas y me gustan otra vez.
Ese tentempié vegetariano es divertido para hacerlo y bueno de comer. ¡Así los remoje en el tzatziki!
Lee la receta o haz pizza indio con setas y berenjena.
Disfruta de LA COMIDA Deliciosa
Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,
Wat ik leuk vind aan koken en bakken is het ontdekken, het uitproberen van een gerecht. Vooral als het ingrediënten zijn die je niet dagelijks eet.
Zo heb ik een hele tijd geen spinazie gegeten. Ik lustte het niet en ik at het als kind alleen als mijn moeder het met een dikke laag yoghurt bedekte. Langzaam aan begin ik spinazie weer te eten en het lekker te vinden.
Dit vegetarisch tussendoortje is leuk om te maken en lekker om te eten. Dus dip ze in de tzatziki!
Lees het recept of maak Indian pizza with mushrooms and eggplant.
Geniet van LA COMIDA Deliciosa